Έλα να πάμε στο νησί για το 3rd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου

  • Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024 - 12:15

Το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου πραγματοποιείτε στο πανέμορφο νησί της Πάρου, ένα από τα σημαντικότερα Αθλητικό – Τουριστικά γεγονότα.

Δήλωσε συμμετοχή (οι εγγραφές κλείνουν στις 5 Ιουνίου) στο 3rd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου και γίνε μέρος ενός αξέχαστου διημέρου στο νησί που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους ποιο αναγνωρίσιμους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Παρόλο την αύξηση της τουριστικής κίνησης και της κοσμοπολίτικής εξέλιξής του, το νησί της Πάρου κατάφερε να διατηρήσει και τον παραδοσιακό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του. Σε συνδυασμό με την ήπια γεωμορφολογία του και τις άπειρες υπέροχες παραλίες, το καθιστούν ως τον ιδανικό Αθλητικό – Τουριστικό προορισμό.

Έλα να πάμε στο νησί λοιπόν για αθλητική δράση (Τρέξιμο, Κολύμβηση ή και τα δύο μαζί με Aquathlon), ευεξία (Yoga στην παραλία και στο Ηλιοβασίλεμα), καθαρισμό ακτής και ένα υπέροχο Pasta Party. Όλα αυτά σε ένα διήμερο γεμάτο ενέργεια και Κυκλαδίτικη αρχοντιά.

40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries

Για την μεταφορά των συμμετεχόντων στο νησί της Πάρου, η διοργανώτρια εταιρεία έχει εξασφαλίσει 40% έκπτωση στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με την εταιρεία Blue Star Ferries καθώς και εκπτώσεις σε καταλύματα διαμονής αλλά και τοπικά εστιατόρια και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του αγώνα.

To 3o Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) και πραγματοποιείτε από την Εταιρεία MySportEvent (https://www.mysportevent.gr/)

Περισσότερες πληροφορίες:

Email επικοινωνίας: info@parosway.gr

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/