Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Σύρο

  • Παρασκευή, 11 Αυγούστου, 2017 - 16:07

Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων και το Περιφερειακό Παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου – Κυκλάδων ανακοινώνουν την πρόθεση λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2017 – 2018 στη Σύρο παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές/τριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας καλούνται όσοι/ες εν ενεργεία εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων (διορισμένοι/ες, αναπληρωτές/τριες, εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης/ Ξένων Γλωσσών κ.λπ.), συνταξιούχοι/ες, άνεργοι/ες, φοιτητές/τριες επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά εκπαιδευτικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2017 – 2018 στη Σύρο να δηλώσουν την πολύτιμη συμμετοχή τους επικοινωνώντας με τους φορείς του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝΕ ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου - Κυκλάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη, στη συλλογική προσπάθεια, στον εθελοντισμό των εκπαιδευτικών, στην υποστήριξη της δράσης από γονείς και κηδεμόνες και στην υπευθυνότητα των μαθητών/τριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Χριστίνα Οικονόμου, στα τηλέφωνα 2281085306 & 2281081692.