Ο Δήμαρχος Μήλου συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

  • Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2017 - 19:55

Ο Δήμαρχος Μήλου κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης και η Δημοτική Αρχή Μήλου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία αυτή αποτελείτο επιστέγασμα και την αναγνώριση κοπιαστικών προσπαθειών πολλών χρόνων. Ως γονείς γνωρίζουμε πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στις οικογένειες σας, οι οποίες στήριξαν και θα συνεχίσουν να σας στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς σας οι οποίοι στέκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες σας.

Ευχόμαστε τα χρόνια των σπουδών σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώση και επιτυχίες. Ο τόπος και η χώρα μας σας έχει ανάγκη. Ηεπένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας.

Επίσης θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλα τα παιδιά  , που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά και να τους προτρέψουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Είμαστε πεπεισμένοι πως συνεχίζοντας τη μεθοδική προσπάθεια θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των νησιών του νομού μας