Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Σ. Καράγιωργα και Π. Βαρδάκα

Επιβεβλημένη παρέμβαση αναβάθμισης

Ριζικά αλλάζει “πρόσωπο” ένας από τους πιο “πληγωμένους” δρόμους της Ερμούπολης καθώς με δημοτική απόφαση είναι σε εξέλιξη - από χθες το πρωί - εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Σάκη Καράγιωργα και Παντελή Βαρδάκα.

Πρόκειται για ένα τμήμα του οδικού δικτύου, το οποίο είχε παρουσιάσει μεγάλα προβλήματα δεδομένης της καθημερινής διέλευσης βαρέων οχημάτων, με τμήματα του οδοστρώματος να είχαν αποκολληθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Την κάκιστη κατάσταση που διαπιστωνόταν καθημερινά από τους οδηγούς και συγκεκριμένα τις ανωμαλίες στην επιφάνεια του οδοστρώματος, τις μεγάλες λακκούβες, ακόμη και την πλήρη καταστροφή της ασφάλτου που είχε προκληθεί, είχε επισημάνει πολλάκις η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, ζητώντας από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και την Τεχνική Υπηρεσία να μεριμνήσει για την αποκατάσταση συνολικά του δρόμου.

Ήδη, από χθες το πρωί, οχήματα έργου του αρμόδιου εργολάβου ξεκίνησαν την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης με προσοχή, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος δρόμος.

Προς ενημέρωση των οδηγών, εγκαίρως,a7 είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Δήμος, προκειμένου να γνωρίζουν πως, η διέλευση από τις δύο οδούς Σάκη Καράγιωργα και Παντελή Βαρδάκα δεν θα είναι εφικτή έως και τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.