“Προχωρούν” οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της “Φλέβας”

Αναβάθμιση οδικού δικτύου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες βελτίωσης του δημοτικού οδικού δικτύου της Σύρου, με την εργολαβία που εκτελεί το σχετικό έργο να έχει παρέμβει ήδη σε αρκετές περιοχές, ώστε να βελτιώσει την κατάσταση αρκετών δρόμων, στους οποίους η διέλευση οχημάτων και δικύκλων γινόταν με αυξημένη δυσκολία.

 

Μετά την παρέμβαση στις οδούς Σ. Καράγιωργα και Π. Βαρδάκα ακολούθησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Φλέβας και συγκεκριμένα στις οδούς Βεργίνας και Θυμ. Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για δρόμο που παρουσίαζε ιδιαίτερες φθορές και το οδόστρωμά του σε αρκετά σημεία είχε αποκολληθεί, με τους διερχόμενους οδηγούς δικύκλων και οχημάτων να διαπιστώνουν αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος από τις ανομοιομορφίες τους εδάφους.

Πλέον, μετά την παρουσία οχημάτων έργου και τη ρίψη της πίσσας, οι κάτοικοι της περιοχής, άμεσα θα έχουν στη διάθεσή τους έναν αναβαθμισμένο δρόμο από τον οποίο θα μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια και τις βραδινές ώρες.

Σημειώνεται πως, οι εργάτες βρέθηκαν στην περιοχή από την Παρασκευή ώστε να ολοκληρώσουν σε σύντομο χρόνο το προγραμματισμένο από την Τεχνική Υπηρεσία και τη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, έργο.