Συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου στη σύσκεψη με τον Πρύτανη

  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2017 - 14:02

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Στέφανου Γκρίτζαλη είναι έτοιμος να παραστεί όπου και όταν του ζητηθεί, να επανεκφράσει ενωτικά με όλους τους φορείς του νησιού την σταθερή και ξεκάθαρη στήριξη και ενίσχυση του Τμήματος των Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο και τον καθορισμό της έδρας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου στην Σύρο.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου στηρίζει από την έναρξη λειτουργίας το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα του στην Σύρο. Στηρίζει την ανάπτυξη της Σύρου με βασικούς πυλώνες της την ΠΑΙΔΕΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, οι οποίοι μπορούν και συνδέονται με την επισκεψιμότητα του νησιού όλες τις εποχές του χρόνου.

Γι αυτό το λόγο ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου είναι υπέρ της παραχώρησης χρήσης δημοτικών και δημοσίων κτιρίων και χώρων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου πέραν των όσων ήδη έχουν παραχωρηθεί, όπως επίσης και είναι υπέρ της παραχώρησης τμήματος του στρατοπέδου «Λοχαγού Ζαφείρη» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.