Παραφωνίες... στο δίκτυο του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού της Ερμούπολης που προκάλεσαν δημόσιο σχολιασμό σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ανομοιόμορφος φωτισμός

Αντιαισθητικός χαρακτήρας σε αρκετά σημεία της πόλης εξαιτίας του ανομοιόμορφου δημοτικού φωτισμού διαπιστώνεται καθημερινά, αφού οι λάμπες στους διάφορους στύλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ερμούπολης έχουν διαφορετικό χρώμα.

Οι εικόνες αυτές που παρατηρούνται τόσο στην πλατεία Μιαούλη και ειδικότερα στην εξέδρα της μουσικής, όσο όμως και σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου, αλλά ακόμη και στην οδό Νικ. Μανδηλαρά μα και πλησίον της πλατείας Ηρώων προκάλεσε προσφάτως δημόσια παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Σκοπός του αιρετού προσώπου της ελάσσονος αντιπολίτευσης υπήρξε η “ευαισθητοποίηση” της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Τμήματος ώστε να υπάρξει μέριμνα αντικατάστασης λαμπών, με τρόπο τέτοιο που θα “συμβάλλουν” στην αναβάθμιση και ανάδειξη της αστικής και νεοκλασικής γοητείας του ιστορικού κέντρου και όχι μόνον.

Πρέπει να σημειωθεί πως εκ μέρους δημοτικού υπαλλήλου υπήρξε ενημέρωση και αναγνώριση του συγκεκριμένου θέματος της παράφωνης... συνύπαρξης των θερμών και ψυχρών λαμπών, με τον ίδιο να επισημαίνει πως η Τεχνική Υπηρεσία θα πράξει καταλλήλως για να αποκαταστήσει ομοιόμορφα τον δημοτικό φωτισμό.