Μετάθεση χρόνου για το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος της Ακτής Καταδρομικού Έλλη

Εκτός προτεραιοτήτων

Σε αόριστο χρόνο μετατίθεται το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος της Ακτής Καταδρομικού Έλλη στη θέση “Νησάκι” της Ερμούπολης, καθώς τα χρήματα που είχαν προϋπολογισθεί για τις απαραίτητες εργασίες, θα προωθηθούν σε άλλες ανάγκες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

Ως φαίνεται, μετά την προχθεσινή απόφαση της διοίκησή του, το ταλαιπωρημένο οδόστρωμα του συγκεκριμένου παραλιακού δρόμου, από τον οποίο πλέον δεν διέρχονται οχήματα και δίκυκλα, θα παραμείνει στη σημερινή κατάσταση, αφού το ποσό άνω των 20 χιλ. ευρώ που είχε προγραμματισθεί για τις εργασίες βελτίωσής του, θα καλύψει επιτακτικότερες και ήδη δρομολογημένες ανάγκες τόσο του νησιού της Σύρου, όσο και της λιμενικής ζώνης της Σερίφου.

Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα, πως τα προβλήματα της επιφάνειας του οδοστρώματος όπως μεταξύ άλλων, η αποκόλληση μέρους της παλαιάς ασφάλτου, οι διάφορες λακκούβες και γενικώς οι πολλές ανομοιομορφίες του, έρχονται σε αντίθεση με την όμορφη και αναβαθμισμένη εικόνα που διαμορφώθηκε, μετά την ολοκλήρωση της παρέμβασης στον προσήνεμο μόλο της Ερμούπολης, γεγονός που καθιστά το εν λόγω έργο, αν όχι επιτακτικού χαρακτήρα, τουλάχιστον αναγκαίο.