Επιβεβλημένος ο έλεγχος των φωτιστικών σημείων και των στύλων της ΔΕΗ σε κεντρικές οδούς της Ερμούπολης και των ευρύτερων περιοχών

Ηλεκτροδότηση με το “σταγονόμετρο”

“Στο σκοτάδι” αναγκάζονται να κινούνται αρκετοί οδηγοί σε ευρύτερες περιοχές της Ερμούπολης, αφού αρκετά φωτιστικά σώματα, αλλά και στύλοι της ΔΕΗ βρίσκονται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μη διευκολύνονται οι πολίτες που χρησιμοποιούν δίκυκλα και οχήματα, ούτε όμως και οι πεζοί.

Δεδομένης της αλλαγής της ώρας από τα ξημερώματα της Κυριακής και καθώς, πλέον νυχτώνει νωρίτερα, κρίνεται επιβεβλημένος ο έλεγχος της ηλεκτροδότησης της πόλης και συγκεκριμένα η ανταπόκριση και λειτουργία των στύλων της ΔΕΗ σε βασικά σημεία, ώστε να προληφθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο ατύχημα.

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας, το οποίο κι ελήφθη σε ώρα κατάλληλη για να αποτυπώνεται με ξεκάθαρο τρόπο η μη λειτουργία αρκετών στύλων, καθίσταται σαφές πως, το πρόβλημα τη μη ηλεκτροδότησής τους, διαπιστώνεται τόσο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όσο όμως και στην οδό Ασημομύτη (πλησίον καταστήματος καλλυντικών “Λουλούς”), αλλά και στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, όπως και στον χώρο στάθμευσης πλησίον του Ι.Ν. Ταξιαρχών.

Σχετικά παράπονα και οχλήσεις που υπήρξαν προς την εφημερίδα από πολίτες, επισημαίνονται εμμέσως στο πλαίσιο της παρούσας αναφοράς, ώστε να υπάρξει μέριμνα για των ασφάλεια των πολιτών.