Παραμονεύει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος σε επικίνδυνη στροφή στην περιοχή του Άνω Μάννα

Καμία πρόοδος για την αποκατάσταση

Ούτε στοιχειωδώς δεν έχει δοθεί προτεραιότητα στην αποκατάσταση τμήματος μικρού τοιχίου στην περιοχή του Άνω Μάννα και ειδικότερα μετά τη στροφή των Λυκειακών Συγκροτημάτων και την παρακαμπτήρια οδό που εξυπηρετεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με τους οδηγούς οχημάτων και δικύκλων να διατρέχουν ανά πάσα στιγμή κίνδυνο.

Παρά το γεγονός πως η αποκόλληση και πτώση τμήματος από τον πέτρινο τοίχο του περιφερειακού δρόμου έχει διαμορφώσει μία ιδιαιτέρως επικίνδυνη κατάσταση για τους διερχόμενους οδηγούς και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες λόγω περιορισμένης ορατότητας, ωστόσο μέχρι σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την πρώτη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει υλοποιηθεί κανένα έργο αποκατάστασης.

Μοναδική προειδοποίηση του κινδύνου που ελλοχεύει για τους οδηγούς αποτελούν οι δύο πορτοκαλί κώνοι πριν και μετά το μεγάλο κενό που έχει προκληθεί από τη ζημιά, ενώ στο ίδιο σημείο παραμένει ειδικό πλέγμα επί του οποίου έχει τοποθετηθεί ειδική φωτεινή σήμανση. Ο ανωτέρω “εξοπλισμός” όμως, επ΄ ουδενί δεν μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, αφού η καθημερινή διέλευση μεγάλου αριθμού δικύκλων, οχημάτων αλλά και φορτηγών απαιτεί την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάστασή του.