Ποσό ύψους 40 χιλ. ευρώ έχει προϋπολογισθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Σύρου

Προγραμματίζεται αναβάθμιση

Εργασίες αναβάθμισης κι επουλωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις απέναντι στις φθορές που παρουσιάζονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Σύρου, προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με το εγκριθέν πλάνο του Τεχνικού Προγράμματός της, για το έτος 2018.

Συγκεκριμένα, στη λίστα με τα νέα έργα έχει προβλεφθεί το ποσό των 40 χιλ. ευρώ, ώστε να υλοποιηθούν έργα που θα σημάνουν την αναβάθμιση της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής του τόπου, η οποία δεδομένων των προβλημάτων του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης, έχει σηκώσει έναν τεράστιο όγκο αγώνων και προπονήσεων.

Παρά το γεγονός πως, σε γενικές γραμμές η εν λόγω αθλητική υποδομή διατηρεί σχετικά “φρέσκια” εικόνα, ωστόσο, θέματα στον τάπητα όπως στο ύψος της εισόδου, αλλά και προβλήματα στην περίφραξη καθώς και στο κομμάτι που σταθμεύουν οχήματα και δίκυκλα, διακρίνονται έντονα.

Πέραν του προγραμματισμού που έχει η Τεχνική Υπηρεσία για το συγκεκριμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, αξίζει να τονισθεί πως, χθες, πραγματοποιήθηκαν κι εργασίες συντήρησης των φωτιστικών ιστών του γηπέδου, με εργάτες και ειδικό γερανοφόρο όχημα να μεταφέρθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για το απαραίτητο έργο.