Στολισμός σε κεντρικά σημεία της πόλης λόγω των εορταστικών ημερών

Χριστουγεννιάτικες νότες στην Ερμούπολη

  • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:14

Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια της φορά ήδη η Ερμούπολη, ενόψει των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, προσκαλώντας τους κατοίκους να χαρούν τις αγορές και τους περιπάτους στο όμορφο και γιορτινό κέντρο της.

Με την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων προ ημερών, είχαν ήδη τοποθετηθεί τόσο στην πλατεία, όσο όμως και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Ερμού) καθώς και στον πεζόδρομο όπως και κατά μήκος της οδού Σταματίου Πρωίου τα χριστουγεννιάτικα φώτα σε σχήμα αγγέλων που “αναφέρουν” το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Χριστού ενώ σταδιακά ολοκληρώνεται ο στολισμός.

Συγκεκριμένα, ο πεζόδρομος των οδών Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη υποδέχθηκε μόλις χθες τα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα οποία κοσμούνται από μικρά λαμπάκια, στολίδια και δώρα, ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο την όψη του κέντρου.

Όπως διαπιστώνεται από το φωτογραφικό υλικό η πόλη αναπτύσσει τον χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα της, προσελκύοντας όχι μόνον τα βλέμματα των ενηλίκων, αλλά και το ενδιαφέρον για παιχνίδι των μικρών παιδιών.