Πτώση τμήματος τοιχίου στην είσοδο του γεφυριού του Γαλησσά εξαιτίας κακοκαιρίας

Ζητούν άμεση αποκατάσταση

Την όσο το δυνατόν αμεσότερη ανταπόκριση των αρμοδίων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ζητούν τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά αναφορικά με την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε από έντονη κακοκαιρία, στο μικρό γεφύρι του Γαλησσά.

Η υποχώρηση ενός σημαντικού τμήματος από το τοιχίο έχει προκαλέσει μεγάλο κενό στο όριο του δρόμου που οδηγεί προς την “καρδιά” του χωριού, με αποτέλεσμα να καθίσταται σαφής ο κίνδυνος ατυχήματος, τόσο για τους οδηγούς οχημάτων και δικύκλων, όσο όμως και για τους πεζούς.

Τα παραπάνω επεσήμανε η Κοινότητα και τα μέλη της σε απόφασή της κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής της, οπότε και ομόφωνα οι σύμβουλοι συμφώνησαν στην εκ νέου αποστολή αιτήματος προς την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία με σκοπό τον προγραμματισμό εργασιών για την αποκατάσταση του τοιχίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφασή τους μάλιστα, πρόκειται για ένα αίτημα που επαναλαμβάνεται αφού δεν έχει ικανοποιηθεί από την περυσινή χρονιά, οπότε και είχε ζητηθεί ξανά η λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών, με τους ίδιους να αναμένουν πλέον, την ικανοποίηση του.