Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα νέα WC του Νηπιαγωγείου Μάννα

Εξασφαλίστηκαν τα αυτονόητα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των νέων τουαλετών του Νηπιαγωγείου Μάννα και η τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, μετά από τα σοβαρά προβλήματα που είχαν προκύψει από ζημιά στο δίκτυο αποχέτευσης του σχολείου.

Αναφορικά με το πρόβλημα είχε μιλήσει την περασμένη εβδομάδα αναλυτικά στην εφημερίδα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκος Βακόνδιος ο οποίος είχε επισημάνει την προσπάθεια διαμόρφωσης των χώρων των WC του σχολείου ώστε να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα τα μικρά παιδιά.

Όπως είχε σημειώσει μάλιστα, η τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής είχε προγραμματισθεί μετά τις απαραίτητες πρώτες εργασίες απομάκρυνσης συνολικά του παλαιού εξοπλισμού των δύο μικρών χώρων, αφού είχαν καταγραφεί μεγάλες ζημιές.

Πλέον, τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται καθημερινά στη σχολική δομή, μπορούν να απολαμβάνουν το αυτονόητο, δηλαδή αξιοπρεπείς χώρους WC, αφού αποτελεί γεγονός πως για αρκετό διάστημα κλήθηκαν να υπομείνουν το σοβαρότερο πρόβλημα της δυσοσμίας που είχε προκληθεί, εξαιτίας των καταστροφών που είχαν προκύψει στο δίκτυο αποχέτευσης.

Να σημειωθεί πως, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν και νέα ράφια ενώ αντικαταστάθηκαν και τα μικρά κουφώματα.