Ζεστή ατμόσφαιρα στη λιτή γιορτή υποδοχής του 2018 του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων στη Σύρο

Ισχυροί δεσμοί και άφθονη αγάπη για την οικογένεια

  • Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, 2018 - 06:13

Με τα πιο γλυκά χαμόγελά τους υποδέχθηκαν οι Τρίτεκνοι της Σύρου το νέο έτος, πραγματοποιώντας μία λιτή γιορτή στο πλαίσιο της οποίας αντήλλαξαν ευχές, δώρα αλλά και “μοιράστηκαν” παραμύθια με την ομάδα αφηγητών “ΠαραμυθιαΖΩ”.

Καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά που ανέτειλε προ ημερών, η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων, Θωμαή Παραβάλου, το ΔΣ καθώς και τα εγγεγραμμένα μέλη έδωσαν το “παρών” στο μικρό θέατρο “Ευανθία Καΐρη”, όπου κι έλαβε χώρα η όμορφη εκδήλωσή τους, το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι τρίτεκνοι καλωσόρισαν το νέο έτος

Ειδικότερα, η κ. Παραβάλου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, ευχόμενη στα μέλη του Συλλόγου δύναμη για το νέος έτος, με φόντο τις αυξημένες υποχρεώσεις των οικογενειών απέναντι σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική καθημερινότητα. Όπως η ίδια ανέφερε, ο Σύλλογος μετρά αρκετά μέλη, τα οποία και κάλεσε να είναι τυπικά στις υποχρεώσεις τους, συμμετέχοντας ενεργά στον Σύλλογο, ο οποίος αποδεδειγμένα μεριμνά και φροντίζει για τα δικαιώματα των Τριτέκνων.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής είχε προγραμματισθεί να απονεμηθούν ειδικές πλακέτες σε μητέρες που απόκτησαν το τρίτο παιδί τους μέσα στο 2017, ενώ με πολλά δώρα έφυγαν αρκετά μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, κατόπιν της κλήρωσης που διενεργήθηκε στη γιορτή.

Ιδιαίτερη “πινελιά” αποτέλεσε και η αφήγηση όμορφων παραμυθιών από τα δραστήρια μέλη της ομάδας αφηγητών ΠαραμυθιαΖΩ, που συμμετείχαν στην εκδήλωση απασχολώντας και ψυχαγωγώντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα μικρά παιδιά.

Πρέπει να σημειωθεί πως, στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ανδρέας Γιαλόγλου, όπως παρομοίως παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού αλλά και ο εντεταλμένος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Απόστολος Ρουσσουνέλος.

Η γιορτή έκλεισε με μπουφέ που προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου.