Σοβαρά προβλήματα στις μικρές οδούς που εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής των Λαζαρέττων

Παραμέληση και φθορές

  • Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, 2018 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 22 Ιαν. 2018 - 19:00

Σε κάκιστη κατάσταση έχουν περιέλθει οι μικρές οδοί από τις οποίες διέρχονται καθημερινά οι κάτοικοι των Λαζαρέττων, οι επιφάνειες των οποίων καθίστανται πολλές φορές “παγίδες” ατυχημάτων για τους οδηγούς δικύκλων και μηχανών.

Συγκεκριμένα, σε μεγάλο βαθμό έχει φθαρεί το οδόστρωμα του δρόμου που οδηγεί προς το μικρό θέατρο “Ευανθία Καΐρη”, στα όρια, αλλά και στο μέσον του οποίου διακρίνονται μεγάλες φθορές και αποκόλληση τμημάτων ασφάλτου.

Οι ανομοιομορφίες όμως, δεν περιορίζονται μόνον στην “καρδιά” του δρόμου, αλλά και στα περιθώριά του, τα οποία κυρίως τις βραδινές ώρες είναι δυσδιάκριτα εξαιτίας της περιορισμένης ηλεκτροδότησης, ενώ επιπρόσθετα, δεν έχουν καθαριστεί από χόρτα.

Η παραμέληση της εν λόγω περιοχής για πολλούς λόγους είναι γεγονός εδώ και αρκετά χρόνια κι ως εκ τούτου, έστω και οι ελάχιστες εργασίες επούλωσης των βασικών προβλημάτων του οδοστρώματος, θα αποδεικνύονταν σωτήριες για την ομαλή διέλευση των κατοίκων, ενώ θα αποτελούσαν επιβεβαίωση... ενός ελάχιστου ενδιαφέροντος για την ποιότητα ζωής των δημοτών.