Αυτοψία από την Τεχνική Υπηρεσία στην οδό Αλκιβιάδους από το ύψος της Δόξας ως και το Ισιδώρειο Ορφανοτροφείο Ερμούπολης

Ανοικτές “πληγές” στο οδόστρωμα

Σοβαρά προβλήματα που διακρίνονται εύκολα στην επιφάνεια του οδοστρώματος του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από την περιοχή της Δόξας στο ύψος του κτιρίου του Ισιδώρειου Ορφανοτροφείου Ερμούπολης επισημάνθηκαν προς τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου η Τεχνική Υπηρεσία να μεριμνήσει άμεσα για τη δρομολόγηση λύσης.

Σύμφωνα με όσα παρατήρησε το μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Πέτρος Μώτος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποκόλληση τμημάτων της ασφάλτου, όπως επίσης καθίζηση του δρόμου σε ορισμένα σημεία, αλλά και ρωγμές επί της επιφάνειάς του συνθέτουν μία εικόνα που “γεννά” ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς.

Ειδικότερα, όπως διακρίνεται και στο φωτογραφικό υλικό, πέραν των λακκουβών και των ανομοιομορφιών που έχουν “επιδεινωθεί” τον τελευταίο καιρό, παρατηρούνται κι εκτεταμένες “ρωγμές” στο οδόστρωμα, κατάσταση που προκαλεί αυξημένη ανησυχία κι επιτάσσει τον έλεγχο της αρμόδιας Υπηρεσίας στην περιοχή.

Κατόπιν της σχετικής παρέμβασης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα, ρωτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκος Βακόνδιος για τις κινήσεις των μηχανικών του Δήμου, γνωστοποιώντας πως ήδη προχθές έγινε αυτοψία, ενώ αναμένεται ένας επιπλέον έλεγχος – κατά πάσα πιθανότητα – σήμερα, προκειμένου να προσδιοριστεί το μέγεθος του προβλήματος. Αμέσως μετά, ο κ. Βακόνδιος σημείωσε πως θα προβλεφθεί η απαραίτητη εργασία αποκατάστασης στο πλάνο του φετινού Τεχνικού Προγράμματος.