Απόρριψη βαρελιών και ξερών χόρτων σε οικόπεδο πλησίον του κεντρικού δρόμου της περιοχής “Χρούσσα”, λίγο πριν το Κοινοτικό Κατάστημα

Αυθαίρετες και προκλητικές ενέργειες

Σε μία παντελώς αυθαίρετη και προκλητική ενέργεια προχώρησε ασυνείδητος συμπολίτης μας, ο οποίος προχώρησε στην απόρριψη βαρελιών και ξερών χόρτων σε οικόπεδο πλησίον του κεντρικού δρόμου στα Χρούσσα και συγκεκριμένα λίγα μέτρα πριν το Κοινοτικό Κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας δεν πρόκειται σαφώς για ενέργεια που γνώριζε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, ενώ η απόθεσή τους στο εν λόγω μέρος, έρχεται να μαρτυρήσει πως προφανώς όποιος προέβη σε αυτήν την ενέργεια θέλησε να μην επιβαρυνθεί με το κόστος της μεταφοράς αυτών των περιττών πραγμάτων σε νόμιμο χώρο απόρριψής τους.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν προκαλεί μόνον περιβαλλοντική επιβάρυνση στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά επιφορτίζει και με κόστος τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου για την απομάκρυνσή τους.

Πρόκειται για κίνηση που κατακρίνεται, αφού ως άκρως προκλητική, έρχεται να προδώσει την έλλειψη συνέπειας και συνείδησης στο πρόσωπο που έπραξε σχετικώς.