Στον εσωτερικό χώρο του εργαστηριακού κέντρου πληροφορικής του ΕΠΑΛ Σύρου

Γκράφιτι... σύμβολα και εικόνες του διαδικτύου

Σε έναν ιδιαίτερο εργαστηριακό χώρο που “κοσμείται” από εικόνες και σύμβολα του διαδικτύου πραγματοποιούν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σύρου τα καθημερινά μαθήματα πληροφορικής.

Οι ίδιοι, που όπως φαίνεται ανέλαβαν πρωτοβουλία να διακοσμήσουν τους λευκούς τοίχους των διαδρόμων του εργαστηρίου τους, με εντυπωσιακά σχέδια που είναι γνωστά και συναντώνται στο διαδίκτυο, έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν την σχολική καθημερινότητά τους σε ένα ευχάριστο και ξεχωριστό περιβάλλον, το οποίο μοιραία “μαγνητίζει” τα βλέμματα όσων εισέρχονται στον χώρο για πρώτη φορά.

Πρόκειται για εικόνες μεγάλου μεγέθους, αποτυπωμένες στους εσωτερικούς τοίχους του εργαστηρίου του τμήματος Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Σύρου, που έχουν δημιουργηθεί σχεδόν στο σύνολο των επιφανειών τους και “δίνουν” το στίγμα των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη αίθουσα.

Το φωτογραφικό υλικό “προδίδει” την αγάπη των μαθητών όχι μόνον για το σχολικό περιβάλλον που βρίσκονται καθημερινά, αλλά και για την κατεύθυνση της επιλογής των μαθημάτων που ακολουθούν.

 

Ετικέτες: