Τοποθέτηση ανεμιστήρων οροφής στο 2ο Δημοτικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης

Δροσερές... αίθουσες για τους μαθητές

Έγκαιρη μέριμνα για την εξασφάλιση κατάλληλου σχολικού περιβάλλοντος ενόψει των θερμών ημερών του καλοκαιριού αναπτύχθηκε από την πλευρά του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με το 2ο Δημοτικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, μετά από την τοποθέτηση ανεμιστήρων οροφής.

Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί στις εγκαταστάσεις του σχολείου μετέβησαν εργάτες του Δήμου, οι οποίοι φρόντισαν για τις ηλεκτρολογικές συνδέσεις και την τοποθέτηση των ανεμιστήρων οροφής, προκειμένου τα μικρά παιδιά να παραμένουν στο Νηπιαγωγείο σε κατάλληλες συνθήκες.

Λίγο πριν την “άφιξη” των πιο θερμών ημερών του χρόνου, οπότε και το Νηπιαγωγείο θα εξακολουθήσει να υποδέχεται τα μικρά παιδιά σε καθημερινή βάση, ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες, οι οποίες δρομολογήθηκαν κατόπιν απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κρίνεται αναγκαίο να υπογραμμισθεί πως, ουσιαστικά πρόκειται για την ικανοποίηση ενός αιτήματος που κατατέθηκε φέτος προς τον Δήμο, με την πλευρά των νηπιαγωγών να εκφράζει – και μέσω προσωπικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο – το εγκάρδιο “ευχαριστώ” της προς τον Δήμο.