Με ταχείς ρυθμούς προωθούνται οι προγραμματισμένες εργασίες στη θέση ΜΕΤΚΑ

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση

Ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση του συνολικού έργου αναβάθμισης της θέσης ανεφοδιασμού των πλοίων (ΜΕΤΚΑ) πραγματοποιήθηκε, με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στα κυριότερα τμήματα του χερσαίου μετώπου (όπισθεν Αθλητικού Κέντρου) να είναι γεγονός.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις, όπως διαπιστώνονται και στο φωτογραφικό υλικό, ξεκίνησαν από το ύψος της εισόδου του χώρου στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου κι έφθασαν ως τον χώρο στάθμευσης που εξυπηρετεί το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, καθώς αποτελούν τη δεύτερη φάση του συνολικού έργου της περιοχής.

Όπως πολλάκις έχει αναφερθεί σε δημόσιες δηλώσεις αιρετών της Δημοτικής Αρχής, η σύνδεση των δύο χώρων στάθμευσης ήταν επιβεβλημένη προκειμένου να εξυπηρετείται ένας μεγάλος όγκος οχημάτων και δικύκλων, ο οποίος θα διοχετεύεται από το παραλιακό τμήμα, ευνοώντας στην κατεύθυνση αποσυμφόρησης της κεντρικής οδού που καλύπτει την κίνηση προς και από την Ερμούπολη.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σήμερα έχουν προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ απομένουν ήπιες παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν εντός των ημερών προκειμένου να δοθεί στη διάθεση των οδηγών το συγκεκριμένο τμήμα.

Ετικέτες: