Σε εξέλιξη εργασίες διαμόρφωσης του πεζοδρομίου στο παραλιακό τμήμα του χωριού

Ανανεώνεται το παραλιακό μέτωπο της Αζολίμνου

Στην περαιτέρω αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Αζολίμνου προχωρά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, προωθώντας το έργο διαμόρφωσης και κατασκευής του πλακόστρωτου πεζοδρομίου στην προβολή των επιχειρήσεων του χωριού.

Πρόκειται για μία προγραμματισμένη παρέμβαση με απόφαση της Διοίκησης που έρχεται να εξυπηρετήσει τόσο την ασφάλεια των πεζών κατά μήκος της παραλιακής περιοχής, όσο όμως και την ανάγκη αποφόρτισης της συγκεκριμένης θέσης από τα δίκυκλα και τα οχήματα που συστηματικά στάθμευαν στο εν λόγω τμήμα.

Σημειώνεται πως, ήδη τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης του πεζοδρομίου και τοποθέτησης των κατάλληλων πλακών στην επιφάνειά του, προκειμένου η εικόνα του να “δένει” αρμονικά με το τοπίο και να αποτελεί ένα σημείο προσβάσιμο για τους πεζούς και τους λουόμενους που μεταβαίνουν στην παραλία της Αζολίμνου.

Με φόντο τη συγκεκριμένη παρέμβαση, θα αποτελέσουν παρελθόν τα ακαλαίσθητα κολωνάκια που είχαν “πλημμυρίσει” την παραλιακή ζώνη, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως, εκτιμάται ότι εντός των επόμενων λίγων ημερών, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

 

 

 

Ετικέτες: