Έως την Κυριακή 15 Ιουλίου η ολοκλήρωση των εργασιών στον κύριο δρόμο που συνδέει Δήλι με Ανάσταση

Σε εξέλιξη η ασφαλτόστρωση

Ξεκίνησαν από χθες και προωθούνται συστηματικά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που συνδέει την περιοχή του Δηλίου με τη συνοικία της Αναστάσεως, προκειμένου να βελτιωθεί η επιφάνειά του και να πραγματοποιείται με ασφάλεια η διέλευση οχημάτων και δικύκλων.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση ξεκίνησε από χθες, νωρίς το πρωί, οπότε και αρμόδιος εργολάβος μετέβη στην περιοχή για την υλοποίηση των εργασιών της ασφαλτόστρωσης, σε έναν δρόμο που μέχρι σήμερα είχε παρουσιάσει μεγάλες φθορές από τη συνεχή διέλευση και τη μη ύπαρξη βελτιωτικών παρεμβάσεων.

Έως και την Κυριακή, 15 Ιουλίου, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης έχει γνωστοποιήσει πως θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση, το αποτέλεσμα της οποίας θα σημάνει τέλος στις μεγάλες λακκούβες που διαπιστώνονται σήμερα σε ορισμένα τμήματά του, εξαιτίας της αποκόλλησης μερών της επιφάνειάς του.

Δεδομένου ότι η περιοχή της Αναστάσεως και του Δηλίου είναι πυκνοκατοικημένη και διέρχονται καθημερινά πολλά δίκυκλα και οχήματα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης κρίθηκαν επιβεβλημένες με σκοπό να εξασφαλιστεί η ασφαλής πορεία των οδηγών.

Σημειώνεται πως, στο σημείο της έναρξης των εργασιών έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές – ενημερωτικές πινακίδες, ώστε να επιδεικνύουν αυξημένα αντανακλαστικά οι οδηγοί που εισέρχονται στη συνοικία της Αναστάσεως.