Αιτήματα ασφαλτοστρώσεων για το Βροντάδο και τα Πευκάκια από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης

Κάλυψη προβλημάτων στο οδικό δίκτυο

Νέα αιτήματα προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης αναφορικά με επιτακτικές ανάγκες ασφαλτόστρωσης σε συνοικίες της Σύρου, καταθέτει η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης με φόντο τις επισημάνσεις της προ τη σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος του 2019.

Ειδικότερα, τα μέλη της αρμόδιας Κοινότητας για τις περιοχές του Βροντάδου και των Πευκακίων προτείνουν τη λήψη απόφασης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης για εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κύρια τμήματα του οδικού δικτύου των δύο προαναφερθεισών περιοχών, προκειμένου οι μετακινήσεις πεζών, αλλά και κυρίως η διέλευση οχημάτων και δικύκλων να πραγματοποιείται με ασφάλεια.

Πρέπει να σημειωθεί πως σχετικά με την περίπτωση των Πευκακίων, έχουν εκφρασθεί και από κατοίκους αρκετά παράπονα αναφορικά με την ποιότητα του οδοστρώματος σε πολλά σημεία όπως και πλησίον της παιδικής χαράς και του σταδίου, ενώ παρόμοιες ανοικτές ανάγκες καταγράφονται και στην οδό Ανδρέα Κάργα στη θέση Βροντάδο.

Με φόντο τη λειτουργία Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή και τη διέλευση μεγάλων λεωφορείων, χρήσιμο είναι να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα, η ασφαλτόστρωση.

Ετικέτες: