Επαναλαμβάνονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της οδού Απόλλωνος, της οδού Καλομενοπούλου και της πλατείας Τσιροπινά

“Στο σκοτάδι” επισκέπτες και κάτοικοι

Εκ νέου παραμένουν στο σκοτάδι οδοί της Ερμούπολης, στις οποίες λειτουργούν ξενοδοχεία και παρουσιάζουν αυξημένη επισκεψιμότητα εν μέσω θερινής περιόδου, με τις αρμόδιες Αρχές να πρέπει να επιληφθούν των θεμάτων μη ομαλής ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, ώστε να εξυπηρετούνται επισκέπτες αλλά και κάτοικοι των κεντρικών περιοχών.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία τρία 24ωρα δεν ηλεκτροδοτούνται οι μικροί στύλοι της πλατείας Τσιροπινά καθώς και τα φωτιστικά σώματα της οδού Απόλλωνος μέχρι και το κτίριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπως παρομοίως και της οδού Καλομενοπούλου ως και το ύψος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας. Αποτέλεσμα της ανωτέρω κατάστασης που παρατηρείται τα τελευταία τρία 24ωρα είναι κατά τις βραδινές ώρες, η μετακίνηση των επισκεπτών να πραγματοποιείται σχεδόν σε απόλυτο σκοτάδι, όπως επίσης και των οχημάτων ή των δικύκλων που διέρχονται από την μικρή οδό Απόλλωνος.

Εκτός του ενδεχόμενου κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος, πρέπει να σημειωθεί πως, ο φωτισμός στην πόλη και μάλιστα σε περίοδο αυξημένης επισκεψιμότητας πρέπει να “τροφοδοτείται” απρόσκοπτα, προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν το ιδιαίτερο “τοπίο” της Ερμούπολης, τόσο τις πρωινές ώρες, αλλά επίσης και τις βραδινές.

Κρίνεται αναγκαίο να τονισθεί πως, θετικό γεγονός είναι πως ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και κάτοικοι φωτίζουν τις μικρές οδούς, κατά τη διάρκεια ημερών που παρατηρείται το γνωστό πρόβλημα στις ανωτέρω περιοχές.