Τοποθέτηση οδοδεικτών στην παραλιακή ζώνη της Αζολίμνου για να αποφεύγεται η παράνομη στάθμευση

Κατόπιν εορτής...

  • Πέμπτη, 30 Αυγούστου, 2018 - 06:14

Επιπρόσθετα μέτρα κατά της παράνομης στάθμευσης πήρε το Λιμενικό Ταμείο Σύρου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν για την παραλιακή ζώνη της Αζολίμνου, εκτός από την υλοποίηση της διαμόρφωσης του πεζοδρομίου.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου η διοίκηση προχώρησε στην τοποθέτηση πλαστικών οδοδεικτών κατά μήκος της διπλής διαχωριστικής γραμμής προκειμένου να μην εμποδίζεται η ομαλή διέλευση οχημάτων και δικύκλων και προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πρέπει να τονισθεί πως η πρόθεση της διοίκησης φαίνεται να υλοποιήθηκε λίγο πριν το πέρας του Αυγούστου, δηλαδή μετά τις ημέρες αιχμής, ενδεχομένως στην κατεύθυνση της πιλοτικής εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός πως δεν σταθμεύει όχημα ή δίκυκλο κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα εμποδιζόταν απόλυτα η διέλευση των άλλων μέσων, όπως και των λεωφορείων.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη απόφαση ελήφθη και για την περίπτωση της παραλιακής ζώνης της Ερμούπολης, ωστόσο ως σήμερα, δεν έχει παρατηρηθεί καμία τέτοια κίνηση για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης.

Ετικέτες: