Καμία αποκομιδή των κλαδιών από τα σημεία που έγιναν εργασίες αποψίλωσης στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου

“Βουνά” αποψίλωσης

  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου, 2018 - 06:14

Στο δρόμο... κυριολεκτικά παραμένουν τα μικρά “βουνά” κομμένων χόρτων που συλλέχθηκαν από τις εργασίες αποψίλωσης των δέντρων επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, αφού αυτά δεν απομακρύνθηκαν τα τελευταία τρία 24ωρα, με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος για διερχόμενους οδηγούς, να είναι ορατός.

Ειδικότερα, παρά τις επιβεβλημένες εργασίες αποψίλωσης προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αποκόλλησης και πτώσης κλαδιών στο οδόστρωμα, η αρμόδια Υπηρεσία δεν μερίμνησε για την άμεση απομάκρυνσή τους από τα σημεία που συγκέντρωσε αυτά.

Αντιθέτως, προχώρησε στην τοποθέτηση περιμετρικά αυτών, ειδικών κορδελών με τις οποίες σημειώνει την ύπαρξή τους πλησίον του οδοστρώματος. Αυτή η κατάσταση ωστόσο έως και την αποκομιδή τους από τα σημεία που παραμένουν, αφήνει ορατό τον κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα σε διερχόμενο οδηγό, δικύκλου κυρίως, στην περίπτωση που παρασυρθούν κλαδιά στον δρόμο.

Άξια λόγου η προσπάθεια της αρμόδιας Υπηρεσίας να φροντίσει το πράσινο της περιοχής και του κεντρικού δρόμου, ωστόσο, κρίνεται τουλάχιστον επιβεβλημένη η ταχύτερη δυνατή απομάκρυνση του όγκου των κλαδιών από τα πεζοδρόμια.

 

 

Ετικέτες: