Φιλοξενία κέντρου Γονέων ατόμων νοητικά υστερούντων

  • Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, 2018 - 15:43

Ο Δήμος Μήλου, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων, φιλοξένησε  στο νησί μας  εκπρόσωπους του Κέντρου Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων Χίου, το διάστημα από 1 – 6 Σεπτεμβρίου 2018. Το πρόγραμμα της φιλοξενίας περιείχε επισκέψεις σε πολλά μέρη του νησιού μας, αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία καθώς και φιλοξενία από τους Συλλόγους της Μήλου που με ενθουσιασμό και ατόφια διάθεση προσφοράς, στάθηκαν δίπλα στους φιλοξενούμενους μας. Επιπροσθέτως, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η χορηγία ποσού 500,00 ευρώ προς το Κέντρο, από τα έσοδα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου μας, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και υποστήριξης του αξιόλογου έργου τους.

Η αυθόρμητη ανταπόκριση ΟΛΩΝ,  Συλλόγων, επαγγελματιών και δημοτών, στο κάλεσμα του Δήμου για εθελοντική προσφορά και συνεργασία προκειμένου να οργανωθεί από κοινού ένα άρτιο πρόγραμμα φιλοξενίας, ήταν αξιοθαύμαστη και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την κοινωνική ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που διακρίνει τους κατοίκους της Μήλου.

Ευχαριστούμε πολύ ιδιαιτέρως για τη συνεισφορά τους:

  • Τους Συλλόγους και τα Σωματεία: Σύλλογος Γυναικών Μήλου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου,  Σύλλογος Μανδρακίων, Εξωραιστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Κλήματος, Πλακιώτικη Ένωση, ΠΟΣΠΟΜ, Πολιτιστικός Σύλλογος Ζεφυρίας «ΧΩΡΑ», Φιλοπρόοδος Αδελφότητα Τρυπητής
  • Tα εστιατόρια ΓΑΛΗΝΗ, ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ, ΓΙΑΓΚΟΣ, ΖΥΓΟΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, SIROCCO, ΦΛΟΙΣΒΟΣ για τη χορήγηση των γευμάτων και δείπνων
  • Τα αρτοποιεία  ΑΡΤΕΜΙΣ, ΜΟΥΡΑΤΟΣ, ΒΙΚΕΛΗΣ για την κάλυψη  των πρωινών γευμάτων
  • Τις επιχειρήσεις ΑΓΓΕΛΙΚΗ, PUERTO,  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΕΛΙΝ) ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
  • Τους εθελοντές  κ. Μάλλη Πέτρο, κ. Σπύρο και κα Σοφία Κεντρωτά, την κα Μαρία Ζούλια, τα παιδιά του χορευτικού του Δημοτικού Σχολείου Μήλου, καθώς και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους που προσφέραν εκτός ωραρίου τις υπηρεσίες τους κ.κ. Γιάννη Μάλλη, Αντωνία Γαΐτανή, Θανάση Μπακρή, Νίκο Κουντουρατζή, Ειρήνη Ανδριώτη, Μιχαηλία Φωτεινού και Αθηνά Τζίκα.