Σοβαρά προβλήματα στον δρόμο που εξυπηρετεί συνανθρώπους μας που επισκέπτονται το ΚΕΦΙΑΠ Σύρου

Πρόσβαση μετ΄ εμποδίων...

Σε κάκιστη κατάσταση έχει περιέλθει ο δρόμος που οδηγεί στο κτίριο που λειτουργεί το ΚΕΦΙΑΠ Σύρου, πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, όπου και καθημερινά δυσκολεύονται να μετακινηθούν και να φθάσουν με ασφάλεια συμπολίτες μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα.

Δεδομένης της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ και των αρκετών πολιτών που ωφελούνται από τις υπηρεσίες της επιστημονικής ομάδας, κρίνεται επιβεβλημένη η μέριμνα για τη βελτίωση της ποιότητας του δρόμου που οδηγεί σε αυτό.

Σύμφωνα με όσα διακρίνονται και στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτει η εφημερίδα, δεν έχει φθορές γενικά το οδόστρωμα, αλλά μεγάλα τμήματά του, έχουν αποκολληθεί, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση επικίνδυνων σημείων, από τα οποία δεν μπορούν να διέλθουν με ασφάλεια άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και ΑΜΕΑ.

Πρέπει να σημειωθεί πως, πέραν του δρόμου, ακόμη και οι δύο θέσεις στις οποίες σταθμεύουν ΑΜΕΑ, παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ σχεδόν έχει αποχρωματιστεί πλήρως η ειδική διαγράμμισή τους.

Για το σύνολο των παραπάνω θεμάτων, έχει ζητήσει η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης άμεσες παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.