Σε λειτουργία ο δημοτικός φωτισμός κατά τις πρωινές ώρες σε οδούς της Ερμούπολης

Άσκοπη κατανάλωση

Άσκοπη κατανάλωση στο δίκτυο του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού παρατηρείται το τελευταίο διήμερο, καθώς πολλά φωτιστικά σώματα σε οδούς της πόλης λειτουργούν και τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα, στην “καρδιά” της Ερμούπολης καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών παραμένουν σε λειτουργία – τα πρωινά - τα μικρά φωτιστικά σώματα που εξυπηρετούν την ασφάλεια των πολιτών στις βραδινές μετακινήσεις τους. Σύμφωνα με όσα αποτυπώνονται και στο φωτογραφικό υλικό, πρόκειται για τα φωτιστικά στην οδό Σουρή και τις μικρές οδούς που συναντώνται κάθετα μαζί της, πλησίον του κτιρίου του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και κατά μήκος του πεζοδρομίου μπροστά από το κτίριο της Φιλαρμονικής.

Δεδομένης της άσκοπης κατανάλωσης, απαιτείται ο έλεγχος του δημοτικού δικτύου από τους αρμόδιους, προκειμένου να λειτουργούν τα φωτιστικά σώματα σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Αξίζει να υπενθυμιστεί δε, πως, πέραν των ανωτέρω, στην ίδια περιοχή και ειδικότερα στην οδό Καλομενοπούλου και στην οδό Απόλλωνος, αποτελεί συχνό πρόβλημα η μη λειτουργία των φωτιστικών, γεγονός που απαιτεί τη μέριμνα από πάσα αρμόδια πλευρά.