Παρεμβάσεις στη μικρή αθλητική υποδομή που εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών σε προπονήσεις ποδοσφαίρου

Καινούργιος εξοπλισμός στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Σταδιακά παρεμβαίνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στις αθλητικές υποδομές του, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες μίας μεγάλης αθλητικής κοινότητας στο νησί και όχι μόνον, με το μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Σύρου να έχει πάρει σειρά...

Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε στην απομάκρυνση των παλαιών δοκαριών του γηπέδου και στην τοποθέτηση νέων, προκειμένου να ενισχύσει τον εξοπλισμό του γηπέδου και να βελτιώσει τις συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων.

Οι τοποθετήσεις των νέων τερμάτων καθώς και οι εργασίες στερέωσης αυτών είναι σε εξέλιξη, με τις πρώτες εργασίες να ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίζονται την τρέχουσα, με σκοπό την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών.

Εκτός των ανωτέρω, ο Δήμος θα προβεί και σε άλλου είδους ήπιου χαρακτήρα συντηρήσεις στο μικρό γήπεδο της Άνω Σύρου όπως στα τμήματα των περιφράξεων και στις κερκίδες, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως, τα παλαιά δοκάρια πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από τον χώρο εκτός γηπέδου, όπου κι έχουν αφεθεί.