Αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης για τις ξύλινες στάσεις της περιοχής

Συντήρηση τη χειμερινή περίοδο

Τη βελτίωση της κατάστασης των ξύλινων στάσεων στην περιοχή της Βάρης ζητά η αρμόδια Δημοτική Κοινότητα του χωριού, στο διάστημα της φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου, προκειμένου να αναπτυχθούν οι απαραίτητες εργασίες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα, με αίτημα των μελών της, η Δημοτική Κοινότητα Βάρης ζητά την επισκευή και συντήρηση των ξύλινων στάσεων που βρίσκονται σε αρκετά σημεία κατά μήκος της περιφερειακής οδού, όπως ειδικότερα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό που οδηγεί στην Αζόλιμνο, καθώς και στη διασταύρωση που εξυπηρετεί το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, όπως και στην ευθεία του δρόμου πριν την παραλία της Βάρης.

Οι φθορές που παρουσιάζουν είναι εκτεταμένες σε αρκετά σημεία των επιφανειών τους, ενώ πέραν των αποχρωματισμών, διαπιστώνεται και αποκόλληση ξύλινων μερών, αλλά και απουσία καθισμάτων.

Επιπλέον, σε αρκετές ξύλινες στάσεις δεν υπάρχουν τα προστατευτικά παράθυρα.

Σημειώνεται πως, εκτός των συγκεκριμένων στάσεων αναμονής επιβατών, θα πρέπει να τύχουν συντήρησης και οι υπόλοιπες στάσεις αναμονής, που φέρουν επίσης μεγάλες φθορές.

Ενδεικτικά παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό από τις στάσεις στον κεντρικό δρόμο της Βάρης.

 

 

 

 

Ετικέτες: