Αντιδήμαρχος Κύθνου, Γ. Ηλιού

Ευχαριστήρια επιστολή για την επίσκεψη της «ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» στην Κύθνο

  • Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 - 10:58

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για  την ανιδιοτελή προσφορά σας και την ευγένεια με την οποία αντιμετωπίσατε τον εκάστοτε κάτοικο της νήσου Κύθνου, που προσήλθε για εξετάσεις την Παρασκευή 16/11/2018 αλλά και το Σάββατο το πρωί 17/11/2018! Η προσέλευση των κατοίκων του νησιού, στο κάλεσμα της ομάδας σας ήταν πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή! 
Οι κάτοικοι της Κύθνου αποκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων από όλο το κλιμάκιο που ικανοποίησε τις ανάγκες των κατοίκων με πάρα πολλές και σημαντικές ειδικότητες ιατρών. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας ΑΙΓΑΙΟΥ ήταν εκπληκτική και παρ’ όλες τις αρχικές ίσως αμφιβολίες, -μένοντας πιστοί στο καθήκον και με άψογο επαγγελματισμό-, αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αναμονή των ασθενών!
Η εθελοντική ομάδα εξέτασε συνολικά περίπου το 1/3 του πληθυσμού του νησιού, γεγονός που στέφει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την αποστολή!
Επιπλέον, η ενημέρωση των κατοίκων αλλά και η ψυχαγωγία - εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά του νησιού μας, συζητήθηκαν πολύ έντονα και αποτέλεσαν ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τους μικρούς πολίτες της Κύθνου.
Η υγεία των κατοίκων μας είναι το σπουδαιότερο ζήτημα για όλους μας στο νησί, ευχαριστούμε από καρδιάς που σταθήκατε αρωγοί αυτής της τόσο σημαντικής προσπάθειας, η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί!

 

Ετικέτες: