Σε κάκιστη κατάσταση ή και πλήρως κατεστραμμένες οι κάθετες “πινακίδες” αναρτήσεων στην Ερμούπολη και σε όλο το ιστορικό κέντρο

Αντικατάσταση ή απομάκρυνση...

Πτώση “πινακίδων” που είχαν τοποθετηθεί πολλά χρόνια πριν με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών σε προβολή και διαφημίσεις εκδηλώσεων παρατηρείται σε ορισμένα σημεία της πόλης και του ιστορικού κέντρου, αφού οι περισσότερες εξ αυτών έχουν υποστεί φθορές που τις καθιστούν επικίνδυνες όσον αφορά στην “παραμονή” τους στην αρχική θέση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πίνακας αναρτήσεων έξω από τον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό του Νεωρίου, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη θέση του κι έχει αφεθεί να βρίσκεται επί μακρό χρονικό διάστημα στο περιθώριο του δρόμου, από τον οποίο καθημερινά διέρχεται μεγάλος αριθμός, πεζών, δικύκλων κι οχημάτων.

Πρέπει να σημειωθεί πως, κυρίως τις βραδινές ώρες η εγκατάλειψή του σε αυτό το σημείο του δρόμου, καθίσταται ιδιαιτέρως επικίνδυνη, αφού δεν αποκλείεται να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Εκτός των ανωτέρω, αξίζει να υπενθυμιστεί πως η κάκιστη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι σιδερένιοι πίνακες αναρτήσεων, υποβαθμίζουν αισθητικά τα σημεία που βρίσκονται.

Ως εκ τούτου, η Δημοτική Αρχή οφείλει να εξετάσει τίνι τρόπω θα βελτιώσει την κατάσταση κυρίως για λόγους ασφάλειας των πολιτών, είτε αντικαθιστώντας τους, είτε – αν είναι εφικτό – απομακρύνοντάς τους.

 

Ετικέτες: