Ανοικτά θέματα στον δρόμο του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη και στον μικρό χώρο στάθμευσης πλησίον του Ι.Ν. Ταξιαρχών

Αποκατάσταση... στην καθημερινή εξυπηρέτηση

Αναπάντητα θέματα στα πεζοδρόμια και στον δρόμο του Αγίου Γεωργίου καταγράφονται από τους κατοίκους σε καθημερινή βάση, οι οποίοι ζητούν την ανταπόκριση της Τεχνικής Υπηρεσίας για την ασφαλή διέλευσή τους.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα μόνιμοι κάτοικοι πλησίον του Ι.Ν. Ταξιαρχών και του Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, απαιτείται ανταπόκριση των αρμοδίων για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων στον μικρό χώρο στάθμευσης που έχει διαμορφωθεί για να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της περιοχής, όπως επίσης και τμηματική αποκατάσταση προβληματικών σημείων στον γρανίτη.

Πρόκειται για θέματα που έχουν αναδειχθεί και στο παρελθόν, ώστε να μετακινούνται απρόσκοπτα πεζοί αλλά και οδηγοί.

Η αποκόλληση μαρμάρων μάλιστα από τα πεζοδρόμια στον χώρο στάθμευσης έχει διαμορφώσει παγίδες για τους κατοίκους που κάνουν χρήση τους, οι οποίοι θα τραυματιστούν αν υπάρξει πτώση.

Σημειώνεται πως στα εν λόγω πεζοδρόμια αποβιβάζονται και μικρά παιδιά από σχολικά λεωφορεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητά τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκο Βακόνδιο αναφέρθηκε ξεκάθαρα πως “τρέχει” ήδη εργολαβία από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο της οποίας θα προωθηθεί η κάλυψη σημαντικών αναγκών, όπως δεν αποκλείεται και των ανωτέρω θεμάτων από την έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Ετικέτες: