Κάκιστη η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο ύψος του ΚΑΠΗ Μάννα

Μπαλώματα... κινδύνου σε απότομη στροφή

Σε “παγίδες” σοβαρών ατυχημάτων για τους διερχόμενους οδηγούς ενδέχεται να μετατραπούν τα μπαλώματα ασφάλτου, στο οδόστρωμα μπροστά από το κτίριο του ΚΑΠΗ Μάννα, αφού τμήματά τους έχουν αποκολληθεί, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση άκρως επικίνδυνων λακκουβών.

Προ καιρού η ΔΕΥΑ Σύρου εκτελώντας εργασίες για τη δρομολόγηση λύσεων σε πρόβλημα του δικτύου που είχε παρουσιαστεί στην περιοχή, προκάλεσε μεγάλα “ανοίγματα” επί του δρόμου, τα οποία – όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες – αποκατέστησε ανεπιτυχώς.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τα τμήματα που είχαν “σκαφτεί” και καλύφθηκαν πρόχειρα, μετατράπηκαν σε επικίνδυνες λακκούβες, με τους διερχόμενους οδηγούς δικύκλων κυρίως, να κινδυνεύουν κυρίως τις βραδινές ώρες, οπότε και η ορατότητα στην απότομη στροφή είναι περιορισμένη.

Πρέπει να σημειωθεί πως, το φωτογραφικό υλικό αναδεικνύει τα σοβαρά θέματα στο δρόμο πλησίον του ΚΑΠΗ Μάννα, για τα οποία η αρμόδια υπηρεσία οφείλει να μεριμνήσει, με σκοπό να δρομολογηθούν σοβαρές εργασίες αποκατάστασης για την ασφάλεια των πολιτών.