Ο Π. Καραμήτσας νέος Διοικητής στην ΑΕΝ Σύρου

  • Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019 - 17:57

Τα καθήκοντα του Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Σύρου ανέλαβε επίσημα, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Καραμήτσας, προερχόμενος από την 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τέως Λιμενάρχης Σύρου και Μυκόνου, παραλαμβάνοντας την Διοίκηση από τον απερχόμενο Διοικητή Πλοίαρχο Λ.Σ. (ε.ο.θ.) Δημήτριο Βατίστα, ο οποίος αποστρατεύθηκε έπειτα από 2,5 χρόνια στην ΑΕΝ/Σύρου και συνολικά 34 χρόνια ευδόκιμης σταδιοδρομίας στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Διοικητή ενώπιον του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και όλων του σπουδαστών της Σχολής, η οποία συνδυάστηκε με την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησαν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, σύντομες ομιλίες και ευχές από τον απερχόμενο και τον νέο Διοικητή της Α.Ε.Ν./Σύρου, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Σχολής και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών.
Η Α.Ε.Ν./Σύρου αποχαιρετά τον πρώην Διοικητή της Σχολής, με τις θερμότερες ευχές της για υγεία και ευημερία, και εύχεται στον νέο Διοικητή της καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, μέσα σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, προκειμένου το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στην Σχολή, το οποίο τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης από όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους στον ναυτιλιακό κλάδο, να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς αδιαλείπτως και στα επόμενα χρόνια.

 

Ετικέτες: