Απόφαση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την ορθή ενημέρωση των οδηγών στην οδό Στ. Πρωίου

Τονίζεται... η εκ περιτροπής στάθμευση

Τις διαδικασίες της προμήθειας πινακίδων για την οδό Σταματίου Πρωίου, με φόντο την απόφαση εκ περιτροπής στάθμευσης των οδηγών κατά μήκος του δρόμου, προώθησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, με απόφασή του για σχετική δαπάνη.

Ως φαίνεται η Δημοτική Αρχή προχωρά στη ρύθμιση των προϋποθέσεων για την τήρηση των προβλεπομένων σε θέματα στάθμευσης και κυρίως από το ύψος της οδού Κέας έως και το τέλος σχεδόν της οδού Σταματίου Πρωίου, όπου και οι ιδιοκτήτες οχημάτων οφείλουν να ακολουθούν τις προ ετών ληφθείσες αποφάσεις για δίκαιη στάθμευση.

Η κατάσταση των πινακίδων ρύθμισης της κυκλοφορίας και των θεμάτων στάσης και στάθμευσης εδώ και καιρό έχουν περιέλθει σε φάση... αποσύνθεσης, αφού εκτός από τον αποχρωματισμό τους, έχουν δεχθεί κι άλλες φθορές, ενώ αρκετές εξ αυτών – δυστυχώς – καλύπτονται από τμήματα διαφημιστικών φυλλαδίων και αφισών.

Χρήσιμη θα ήταν από πλευράς Τεχνικής Υπηρεσίας η αντικατάσταση πινακίδων και σε άλλες οδούς της πόλης, αφού οι καταστροφές σε αυτές είναι εξαιρετικά σοβαρές, με αποτέλεσμα να “οργιάζει” η παράνομη στάθμευση, πρόβλημα βέβαια που αφορά και στην ασυνειδησία των οδηγών.

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες: