Ρημαγμένα σήματα του ΚΟΚ στο δρόμο του Δηλίου και ατέλειες στο έργο ασφαλτόστρωσης

Αντικαταστάσεις και αποκαταστάσεις

Παντελής απουσία μέριμνας διαπιστώνεται στον δρόμο του Δηλίου όσον αφορά στην ασφάλεια των οδηγών, αφού τα ρημαγμένα σήματα ΚΟΚ και ορισμένες ατέλειες επί του οδοστρώματος, στην παρακαμπτήρια οδό που οδηγεί στον Ι.Ν. Αναστάσεως συνθέτουν τη γενική εικόνα του δρόμου, από την οποία οι διερχόμενοι τις βραδινές ώρες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και κινδύνους.

Συγκεκριμένα, οι αποχρωματισμένες επιφάνειες των σημάτων κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που εξυπηρετεί την περιοχή του Δηλίου δεν ευνοούν την οδηγική ασφάλεια, πολλώ δε μάλλον όταν εστιάσει κάποιος στα σχεδόν πλήρως κατεστραμμένα σήματα, κάποια από τα οποία κι έχουν μετατοπιστεί από την αρχική και ορθή θέση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κάθοδος του δρόμου που συνδέει την περιοχή του Δηλίου με τον οικισμό της Άνω Σύρου, όπου και πινακίδα έχει σχεδόν “αποκολληθεί” από τη βάση της.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, ενόψει της “διαδρομής” προς την Πασχαλινή περίοδο, κρίνεται αναγκαίος κι απαραίτητος ο έλεγχος τόσο στον συγκεκριμένο δρόμο, όσο και γενικότερα σε κεντρικούς ή περιφερειακούς δρόμους της Σύρου, από τους οποίους διέρχεται μεγάλος αριθμός πολιτών.

Παράλληλα, για την ασφάλεια των πολιτών απαιτείται η ορθή αποκατάσταση τμημάτων δρόμου όπου κι έχει γίνει προ μηνών το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Αναστάσεως, προκειμένου τα δίκυκλα και οι οδηγοί τους να μη διατρέχουν κίνδυνο.

 

Ετικέτες: