Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης καιρού

  • Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2019 - 17:06

Πρόγνωση για Παρασκευή 15-03-2019: γενικά χαρακτηριστικά – προειδοποιήσεις καιρός: στα Δυτικά, τα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά, τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα Βόρεια ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα Ανατολικά και Νότια, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα Νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές κυρίως ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση στις Κυκλάδες από το απόγευμα. Άνεμοι: Από Δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου (εφημερίδων) και του χρόνου (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού) με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση του ανωτέρω δελτίου καιρικών φαινομένων στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.

Αλιευτικοί Σύλλογοι αποδέκτες του παρόντος όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους. 4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22810 88888). 5. Επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).