Ξεχασμένα... τα πεζοδρόμια που γειτνιάζουν με τον χώρο στάθμευσης στο Μπαμπαγιώτειο

Εκκρεμότητες χωρίς λύση

Παρά την αυξημένη κίνηση των πολιτών από τους δρόμους που συνδέονται με τον χώρο στάθμευσης στο Μπαμπαγιώτειο, απέναντι από το 4ο Δημοτικό Σχολείο, ωστόσο τα πεζοδρόμια που γειτνιάζουν στο parking έχουν αφεθεί στο έλεός τους.

Συγκεκριμένα, αν και σε καθημερινή βάση ο εν λόγω χώρος στάθμευσης χρησιμοποιείται από δεκάδες οδηγούς που αφήνουν τα οχήματά τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις μετακινήσεις τους, ως σήμερα, τα μόνα διαθέσιμα πεζοδρόμια από τα οποία “μπορούν” να διέλθουν με ασφάλεια, αποτελούν μία μεγάλη εκκρεμότητα, η οποία δεν έχει τύχει της μέριμνας που θα έπρεπε να συναντήσει.

Σπασμένες πλάκες, αποκολλημένα μάρμαρα και ανάπτυξη πρασίνου χωρίς φροντίδα, καθιστούν ανέφικτο το βάδισμα των πολιτών, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται από τον κάθετο δρόμο προς την οδό Νικ. Μανδηλαρά.

Η αυξημένη κίνηση της περιοχής και η καθημερινή αξιοποίηση του χώρου στάθμευσης, οφείλει να “ευαισθητοποιήσει” τους αρμοδίους, οι οποίοι χρήσιμο είναι να εξετάσουν τις αναπάντητες και σχετικές συνολικότερες ανάγκες στην εν λόγω θέση.