Απαιτούνται συντηρήσεις και διαγραμμίσεις στη θέση στάθμευσης στο “Καρνάγιο”

“Παγίδες” ασφάλειας και τάξης

  • Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2019 - 06:14

Εκκρεμότητες σε επίπεδο ασφάλειας και τάξης των οδηγών που διέρχονται από τη θέση “Καρνάγιο” και αξιοποιούν τον χώρο στάθμευσης της περιοχής διαπιστώνονται στο εν λόγω σημείο, οι οποίες χρήσιμο είναι να απαντηθούν για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε πολίτη.

Μεγάλα τμήματα κατεστραμμένης ή και αποκολλημένης ασφάλτου καταγράφονται στο συγκεκριμένο parking, με διάφορα τμήματα του οδοστρώματος να παρουσιάζουν εκτεταμένες κι επικίνδυνες - για την ισορροπία κυρίως των δικυκλιστών – λακκούβες.

Δεδομένης της κίνησης που παρουσιάζει η περιοχή και της ανάγκης θέσεων στάθμευσης και ασφαλούς μετακίνησης, κρίνεται χρήσιμη η ανάπτυξη μέριμνας από την αρμόδια πλευρά, δηλαδή το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, προκειμένου όχι μόνον να αποκατασταθούν τα επικίνδυνα σημεία, αλλά και να ενισχυθούν οι διαγραμμίσεις.

Άλλωστε η αξιοποίηση του χώρου και από λεωφορεία, προϋποθέτει τάξη στην οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης καθώς κι επανατοποθέτηση νέων πλαστικών κι εύκαμπτων κολωνακίων για την τήρηση των προβλεπομένων.