Εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο της Ερμούπολης

Ασφαλής διέλευση στην οδό Ελ. Βενιζέλου

Σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου της οδού Ελ. Βενιζέλου προχώρησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, προκειμένου να επαναφέρει την ασφάλεια στον κεντρικό δρόμο της πόλης που οδηγεί στην πλατεία Μιαούλη.

Όπως είχε καταστήσει γνωστό προ τριών ημερών η Δημοτική Αρχή, οι εργασίες θα αναπτύσσονταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, προκειμένου σπασμένες πλάκες και μεγάλα τμήματα του οδοστρώματος που παρουσίαζαν προβλήματα και είχαν αποκολληθεί, να μπορέσουν να αποκατασταθούν.

Κύριο μέλημα του Δήμου και της Τεχνικής Υπηρεσίας αποτελεί η ασφαλής διέλευση οδηγών αλλά και πεζών, ενώ θα πρέπει να διευκρινιστεί πως μέχρι σήμερα, επισφαλέστερη ήταν η διέλευση για οδηγούς μηχανών, οι οποίοι σε ημέρες μάλιστα και έντονης βροχόπτωσης έρχονταν αντιμέτωποι με τη “μάχη” της ισορροπίας.

Χθες, από το πρωί τα μηχανήματα έργου καθώς και εργάτες βρέθηκαν στην οδό Ελ. Βενιζέλου ώστε να διεκπεραιώσουν τις προγραμματισμένες επεμβάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο δρόμος θα ανοίξει από σήμερα.

Να σημειωθεί πως για την εξυπηρέτηση των οδηγών άνοιξε χθες προσωρινά ο πεζόδρομος της Θυμ. Σπερχειού και της Πρωτοπαπαδάκη.

 

 

 

Ετικέτες: