Εργασίες αισθητικής βελτίωσης της αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης από τους γονείς των μαθητών

Ανοιξιάτικες πινελιές αναβάθμισης

Ανοιξιάτικη και φωτεινή διάθεση χαρίζουν στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου οι γονείς τους, οι οποίοι κατόπιν απόφασης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και στο πλαίσιο της δράσης “Let΄s Do It Greece” προχώρησαν σε εργασίες αναζωογόνησης της σχολικής αυλής.

Ειδικότερα, την περασμένη Κυριακή τα μέλη του Συλλόγου μετέβησαν στο σχολείο και “σήκωσαν μανίκια” αναπτύσσοντας το σύνολο των παρεμβάσεων που είχαν προετοιμάσει για την αυλή του σχολείου. Συγκεκριμένα έδωσαν χρώμα σε επιφάνειες τοίχων, καθώς και σε πετρόκτιστα παρτέρια, προκειμένου να κοσμήσουν τις βάσεις των δέντρων, ενώ επίσης έβαψαν και τα μικρά ξύλινα παγκάκια, όπως όμως και τις ρόδες μέσα στις οποίες φυτεύτηκαν λουλούδια.

Εργασίες βαψίματος έγιναν και στους μικρούς κάδους της αυλής, όπως και στις εισόδους της περίφραξης, προκειμένου να διευκολύνονται όσοι εισέρχονται στο σχολείο.

Ωστόσο, πρέπει να τονισθεί πως η περίφραξη του σχολείου συνολικά παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα, τα οποία και κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπισθούν, ενδεχομένως με αντικατάστασή της για την απόλυτη ασφάλεια των μικρών μαθητών.