Απαιτείται φροντίδα του πρασίνου στο Αθλητικό Κέντρο Ερμούπολης καθώς ξεκίνησαν οι επισκέψεις μαθητών από Σχολεία της Σύρου

Εκκρεμότητες σε αλσύλλια

Οι ανοιξιάτικες εκδρομές των μαθητών από τα σχολεία της Σύρου ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες, με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς να επιλέγουν την πραγματοποίησή τους σε χώρους του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης για την ασφάλεια των παιδιών.

Ωστόσο, τα αλσύλλια που βρίσκονται περιμετρικά των κτιριακών εγκαταστάσεων και πλησίον των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ δεν διακρίνονται για την περιποιημένη εικόνα τους, αφού τα χόρτα έχουν “αγριέψει” με φόντο τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, γεγονός που καθιστά επιτακτική την φροντίδα τους.

Αν και οι αρμόδιοι εργάτες καθαριότητας πραγματοποιούν αρκετές εργασίες αποψιλώσεων σε διάφορα κεντρικά σημεία και πλατείες της πόλης και των ευρύτερων περιοχών, ωστόσο, τα αλσύλλια του Αθλητικού Κέντρου τα οποία είναι επισκέψιμα, παραπέμπουν σε μικρές “ζούγκλες”.

Ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου, η αρμόδια Υπηρεσία οφείλει να μεριμνήσει τάχιστα για τα απαιτούμενα αποτελέσματα σε όλα τα σημεία προτεραιότητας με πυξίδα την ασφάλεια των πολιτών.

Ετικέτες: