Απομάκρυνση των δύο μοναδικών κάδων στην οδό Κατραμάδου λόγω έναρξης οικοδομικών εργασιών

Αντανακλαστικά δημοτών για καθαρή γειτονιά

Μεγαλύτερη διαδρομή θα πρέπει να διανύουν πλέον οι κάτοικοι της οδού Κατραμάδου πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, προκειμένου να πετάξουν τα απορρίμματά τους, αφού με απόφαση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης απομακρύνθηκαν οι μοναδικοί κάδοι που υπήρχαν, προκειμένου να αναπτυχθούν - στο σημείο - οικοδομικές εργασίες.

Στην ενημέρωση των δημοτών έχε προχωρήσει μάλιστα ο Δήμος, με σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτήσει στον στύλο της ΔΕΗ, αφού πλέον οι κάτοικοι οφείλουν να μετακινούνται είτε μέχρι τα Τρία Γεφύρια, είτε μέχρι τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου προκειμένου να αφήσουν τις σακούλες με τα απορρίμματά τους στους πλησιέστερους κάδους.

Ωστόσο, η απομάκρυνση των κάδων, έφερε στο προσκήνιο και τη συμπεριφορά ασυνείδητων, οι οποίοι αφήνουν τα σκουπίδια στο σημείο που βρίσκονταν μέχρι πρότινος οι κάδοι, χωρίς να υπολογίζουν πως προκαλούν γενικότερη ρύπανση στην περιοχή.

Αν και προς το συμφέρον των κατοίκων της γειτονιάς, θα ήταν η μεταφορά κάδων σε κοντινότερο σημείο, ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Δημοτικής Αρχής.

 

 

 

 

 

Ετικέτες: