Συγκέντρωση και ανακύκλωση 4 τόνων πλαστικών καπακιών, με τα έσοδα να ενισχύουν το έργο της Στέγης Ανηλίκων κι Εφήβων Σύρου

“Αγκαλιά” αγάπης, μάντρα προσφοράς

Τόνους αγάπης προσφέρει η τοπική κοινωνία της Σύρου προς τη Στέγη Ανηλίκων κι Εφήβων, μέσω της ανταπόκρισής της στο κάλεσμα ανακύκλωσης οικιακών καπακιών, αφού σε διάστημα ενάμιση έτους έχει προσφέρει έσοδα που αντιστοιχούν σε ποσότητα σε 4 τόνων.

Ένα ακόμη φορτίο 2 τόνων αναχώρησε για την Αθήνα από τη μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών “Γιώργος Λουμίδης” του κ. Ιωσήφ Ρούσσου, ο οποίος δωρεάν και σε συνεργασία με τον βρεφονηπιακό σταθμό “Αερόστατο” που συγκεντρώνει καπάκια για ανακύκλωση, “άνοιξαν” διάπλατα μία ακόμη ζεστή αγκαλιά αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Τα χρήματα που προκύπτουν από αυτήν τη διαδικασία ανακύκλωσης, κατευθύνονται απευθείας σε λογαριασμό της Στέγης, προκειμένου να καλύπτει σημαντικές ανάγκες και να συνεχίζει το έργο της προς 40 παιδιά που ζητούν καθημερινά τη βοήθειά της.

Το τελευταίο φορτίο ζυγίστηκε και μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη της μάντρας σε κατάλληλο χώρο στην Αθήνα, προκειμένου η αξιόλογη και άκρως συγκινητική προσπάθεια να ολοκληρωθεί και να μετουσιωθεί σε έκφραση έμπρακτης αγάπης προς τα παιδιά.