Καθημερινές αποδράσεις στις Κυκλάδες με το Tera Jet

  • Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2019 - 16:09
φωτο: economiko.gr

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου τo μεγαλύτερο ταχύπλοο του κόσμου, το Tera Jet της SEAJETS, από αύριο Παρασκευή 31/5 ενισχύει τα δρομολόγια του με μία νέα γραμμή από τον Πειραιά με προορισμό την Πάρο-Ίο-Σαντορίνη.
 
Aκόμη περισσότεροι επιβάτες θα έχουν την καθημερινή δυνατότητα να ανακαλύψουν και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού 5 αστέρων, φτάνοντας γρήγορα, άνετα και οικονομικά στους κυκλαδίτικους προορισμούς της επιλογής τους, μόνο με 39.90€ σε μόλις 2 ώρες και 50’.

Αναμφισβήτητα, το Tera Jet ξεχωρίζει, εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο με 2 τουρμπίνες αεροπλάνου, αλλά και από τον μοναδικό συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας που προσφέρει. Ειδικότερα, πρόκειται για το πιο καλοτάξιδο ταχύπλοο με προηγμένη τεχνολογία σταθεροποιήσεων για τα μελτέμια. Την ίδια στιγμή, προσφέρει ένα ξεκούραστο ταξίδι χάρη στα ευρύχωρα και με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους καθίσματα, εκ των οποίων τα 600 είναι πλήρως ανακλινόμενα. Παράλληλα, ο πολυτελής χώρος του συμπληρώνεται από έξτρα σαλόνια και μπαρ 400 θέσεων, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην αριθμημένη χωρητικότητα του πλοίου, καθώς και από κυλιόμενες σκάλες.

Το Tera Jet σας περιμένει προκειμένου να σας προσφέρει ένα μαγικό ταξίδι και να σας φέρει ακόμη πιο κοντά στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων, με μοναδική άνεση ταξιδιού και σε ασύγκριτούς χρόνους.

Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ!

Ετικέτες: