Καμία μέριμνα για παροχές στους “Σαντορινιούς” της Σύρου

Αδιαφορία για τις μικρές παραλίες

Στο έλεός της έχει αφεθεί η παραλία στους Σαντορινιούς, η οποία καθώς είναι μικρή και δεν έχει πολυσύχναστο χαρακτήρα, ως φαίνεται δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους αρμοδίους για το αν εξυπηρετούνται οι λουόμενοι που την επιλέγουν για τα καλοκαιρινά μπάνια τους.

Συγκεκριμένα, ομπρέλες δεν έχουν τοποθετηθεί στις βάσεις που παραμένουν στην αμμουδιά, ενώ επίσης, δεν υπάρχει κάδος απορριμμάτων. Πλήρως διαλυμένη είναι και η καμπίνα των αποδυτηρίων, τα σπασμένα και κατεστραμμένα μέρη της οποίας έχουν αφεθεί στην παραλία, ενώ ακόμη στην βάση της, δεν έχει τοποθετηθεί νέος εξοπλισμός.

Αν και πρόκειται για μία ήσυχη παραλία την οποία επιλέγουν ορισμένοι συμπολίτες μας για τα καλοκαιρινά μπάνια τους, ωστόσο, ως φαίνεται – σε απόλυτη αντίθεση με άλλες μεγάλες και πολυσύχναστες παραλίες της Σύρου – οι μικρές “πλαζ” δεν έχουν συμπεριληφθεί στην ατζέντα των αρμοδίων.

Η ανωτέρω κατάσταση φέρνει στην επιφάνεια την πλήρη αδιαφορία από μέρους τους, εκθέτοντας παράλληλα την ανυπαρξία οργανωμένου πλάνου φροντίδας για το σύνολο των παραλιών του νησιού.