Ασυντήρητο και χωρίς εργασίες αποψίλωσης χόρτων παραμένει σχεδόν συνολικά το οδικό δίκτυο της Σύρου

Καμία κίνηση... παρά τον καύσωνα

Χωρίς φροντίδα και εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης παραμένει σχεδόν στο σύνολό του, το οδικό δίκτυο της Σύρου, με την ανησυχία των πολιτών κυρίως σε περιοχές εκτός πόλης και χωριά να αυξάνεται, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών που έχουν αρχίσει να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

Αν και το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και της αποτροπής πρόκλησης πυρκαγιάς εξαιτίας της μη αφαίρεσης επικίνδυνης και περιττής βλάστησης, έχει επισημανθεί πολλάκις, ακόμη και δημοσίως από ορισμένους αιρετούς, ωστόσο, ως σήμερα, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, δεν έχει απολαύσει τις άκρως απαραίτητες εργασίες στους δρόμους της.

Ενδεικτική κατάσταση της ισχύουσας στους κεντρικούς αλλά κι επαρχιακούς δρόμους του νησιού, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την παρούσα αναφορά, με σκοπό την κινητοποίηση των αρμοδίων, με φόντο τους καύσωνες που ξεκινούν και θα ακολουθήσουν. Δρόμοι και οδοί που εξυπηρετούν τους οδηγούς στο νησί, όπως στο χωριό του Φοίνικα, στον Γαλησσά, αλλά και στην περιοχή της Αζολίμνου, του Κάτω Μάννα και των Ταλάντων αποδεικνύουν πως φέτος οι αρμόδιοι δεν έχουν μεριμνήσει εγκαίρως.

Ετικέτες: